بلاگ

5 باید برای داشتن یک رستوران موفق

5 باید برای داشتن یک رستوران موفق

  • تاریخ انتشار : چهارشنبه۱۸ دی ۱۳۹۸
  • منبع : ترجمه از سوپرفراست
  • چاپ صفحه

5 باید برای داشتن یک رستوران موفق

طراحی، راه اندازی، مدیریت و نگهداری یک رستوران به عنوان یک برند به نام و محبوب، مستلزم تلاش فراوان، برنامه ریزی دقیق، کار تیمی، خلاقیت و مدیریت منسجم است. روش های مدیریتی و متدهای مختلفی برای موفقیت در مسیر راه اندازی رستوران و مدیریت آن مطرح گردیده که صرف نظر از سلیقه و انتخاب شما از بین انبوه این روش ها، موارد مشترکی بین تمام روش ها مشاهده می شود که توجه و برنامه ریزی مداوم برای آنها الزامی و غیر قابل اجتناب است.


         1- انگیزش کارکنان

در همه جای دنیا جایگزینی نیروی کار در صنعت غذایی هزینه هنگفتی را به دوش کارفرما تحمیل می کند که از عمده دلایل این جابه جایی میتوان به شرایط نامناسب کاری, ضعف و بی توجهی در سیستم مدیریت اشاره کردحتما توجه داشته باشید کلیه این جابه جایی ها برای شما هزینه بر هستند، در نتیجه راهکار درست، تلاش برای انتخاب فرد مناسب و برنامه ریزی برای حفظ و ایجاد رضایت و انگیزه برای وی می باشدبعنوان مثال، به حقوق دریافتی و بیمه افراد توجه داشته باشید. بدین منظور میتوانید پرداختی خود را براساس میانگین پرداختی صنف در شهر خود تعیین کنید. بیمه و امنیت شغلی را برای کارکنان خود تامین کنید. برای افراد امتیاز در نظر بگیرید و راه های پیشرفت را برای آنها در مجموعه مهیا سازید، ایجاد هیجان و رقابت سالم بین کارکنان موجب افزایش انگیزه آنها می شود، مثلا برای کارکنان داخل سالن که بتوانند بیشترین سفارش را بگیرند یا برای کارکنان آشپزخانه،کسی که ایده جدیدی برای بالا بردن کارآیی ارائه می دهد، جایزه ای را در نظر بگیرید.


2- توانمندسازی کارکنان

به یاد داشته باشید، کاهش هزینه های مرتبط با نیروی انسانی بهترین راه برای حفظ و بهبود حاشیه سود نیست! راهکار بهتر توانمند کردن و بهره بردن از بهترین عملکرد افراد است.برای دستیابی به این هدف

به آموزش های حین استخدام بسیار توجه کنید. این آموزش ها باید بصورت دقیق, جامع و مطابق با منو، اهداف رستوران و انتظارات شما از افراد و همچنین حاوی نکات مهم و ضروری در مورد غذا و مباحث تخصصی رستوران داری باشد.حتی برای بهبود آموزش میتوانید کتاب راهنمایی در این خصوص تهیه و‌ در اختیار کارکنان قرار دهید. از کارکنان خود در سمت های مختلف استفاده کنید و آموزش های لازم هر بخش را برای آنها در نظر بگیرید، در این صورت در مواقع شلوغی، غیبت اعضا و... میتوانید از توانمندی سایر اعضا حداکثر استفاده را ببرید. این آموزش ها نباید بصورت مقطعی باشند، طی یک برنامه منظم و دقیق آموزش ها را تکرار و موارد جدید را به آن اضافه نماییدبا دقت شیفت های کاری را تقسیم نمایید. به روزهای شلوغ و خلوت مجموعه خود توجه نمایید و فشار کاری را روی همه افراد بطور مساوی تقسیم کنید. با اینکار هم از اتلاف هزینه جلوگیری میکنید هم انرژی کارکنان را ذخیره خواهید نمود.


3- مدیریت هزینه های پرسنل 

همانطور که شما برای خرید مواد اولیه و مصرفی خود برنامه ریزی های دقیقی انجام می دهید، لازم است به هزینه های مرتبط با نیروی انسانی نیز آگاهی کافی داشته باشید. بعنوان مثال باید توانایی محاسبه حقوق پرسنل بصورت دقیق را داشته باشید. بعنوان مثال کی از روش های رایج را در اینجا مرور می نماییم:

برای اینکار میتوانید بازه زمانی فصلی، ماهانه یا هفتگی را در نظر بگیرید. در جدولی نام افراد را بنویسید. اگر کارکنان بصورت ساعتی استخدام شده اند،تعداد ساعت کاری آنها را در مبلغ دستمزد ساعتی ضرب و بصورت جداگانه برای هریک از افراد محاسبه کنید. اگر حقوق ثابتی پرداخت می شود، حقوق سالانه را بر ۱۲ ماه تقسیم نمایید تا پرداخت ماهانه به دست آید. هزینه ماهانه تمامی افراد را با هم جمع تا هزینه های ماهانه مربوط به کارکنان را بدست آورید. عدد بدست آمده را بر سود ماهانه تقسیم نمایید تا بصورت نسبتی از فروش مشخص گردداین مقدار باید زیر ۳۰٪ باشد، در غیر این صورت باید بررسی بیشتری روی هزینه ها داشته باشید. لازم به ذکر است عوامل متعددی می تواند در این نسبت موثر باشد اما این ترفندی ساده برای نمایش سریع وضعیت خواهد بود.


4 - انتخاب تجهیزات آشپزخانه

قبل از اقدام به خرید تجهیزات به این نکات توجه کنید:

ابتدا منو غذایی خود را مشخص کنید، هر منوی غذایی تجهیزات خاص خود را نیاز دارد همچنین مراقب خرید وسایل پرهزینه اما بی استفاده باشیدبه بودجه خود توجه کنید، کیفیت و ماندگاری تجهیزات از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است پس با در نظر داشتن بودجه برای خرید اولویت بندی انجام دهید و‌ کیفیت را فدای قیمت نکنید. قبل از خرید به فضای در دسترس و قابل استفاده توجه نمایید، طراحی و تجهیز آشپزخانه صنعتی امری بسیار تخصصی است و به مهارت نیاز دارد، در این زمینه حتما از مشاور کمک بگیرید. به مصرف انرژی دستگاه ها دقت کنید،در طولانی مدت دستگاه های پر مصرف هزینه بالایی بر شما تحمیل خواهند کرد. در مورد قوانین و دستورالعمل ها اطلاعات کسب کنید، نکات ایمنی، قوانین شهری و الزامات قانونی را قبل از خرید دستگاه ها در نظر بگیرید. توجه به گارانتی، وارانتی و خدمات پس از فروش دستگاه ها بسیار ضروری است. به هیچ‌عنوان تجهیزات بدون خدمات خریداری نکنید.


5- بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا در رستوران

بکارگیری تکنولوژی مدرن از عوامل تعیین کننده در موفقیت رستوران به حساب می آید، چرا که تکنولوژی های مدرن برای کمک به کاهش هزینه ها راهگشا خواهند بود. بعنوان مثال: بسیاری از فست فودها از کامپیوترهای لمسی خودکار بجای صندوق دار استفاده می کنند. روی میزها از تبلت برای ثبت خودکار سفارش استفاده می شود یا حتی در برخی رستوران ها کل فرآیند دریافت سفارش، پرداخت و .. بصورت هوشمند طراحی و بطور خودکار توسط کامپیوتر اجرا می گردد و ...

باید توجه داشت که امکان استفاده از این تکنولوژی های مدرن رستورانی برای همه فراهم نیست اما در این شرایط هم میتوان از راه کارهای مدرن و ساده تری بهره برد. مثلا: تحویل غذا در محل از روش های افزایش فروش و سودآوری برای رستوران ها محسوب می شود اما استخدام چندین نیروی کار بعنوان پیک تحویل غذا میتواند هزینه های شما را افزایش دهد درعوض پیشنهاد میشود رستوران ها با مشارکت و کمک نرم افزارهای تخصصی تحویل غذا مانند اسنپ فود و.. هم هزینه پیک خود را کاهش و هم با استفاده از تعداد زیاد پیک این مجموعه ها سرعت تحویل غذا را افزایش دهند.  همچنیناستفاده از تجهیزات مدرن و به روز بجای لوازم قدیمی نیز بسیار موثر خواهند بود. برای مثال استفاده از فرهای ترکیبی مدرن -Combi Oven-که از انواع سیستم های پخت و انتقال گرما بهره میبرند، امکان پخت سریع  در حالت ها گوناگون را برای انواع مواد غذایی فراهم میکند که این امر باعث افزایش تعداد پخت و تسریع آن میگردد.

برای عضویت در خبرنامه ما شماره همراه یا ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید